Even voorstellen

Hoi, ik ben Johan. Misschien zegt je dat helemaal niets, maar aan het einde van deze blog zal je me in ieder geval een klein beetje kennen.

Ik ben dus Johan, woonachtig in het mooie pittoreske dorpje Scherpenzeel in het midden van het land, niet ver van Amersfoort vandaan en dichtbij Veenendaal. 

Mijn hele werkzame leven, en dat is al best een tijdje, werk ik in de detailhandel. Op dit moment werk ik bij Bossenbroek Man in Voorthuizen, een mooie ruime modezaak met een midden hoog segment merkenpakket. Wil je slagen voor een trouwpak of een maatpak, dan ben je zeker aan het juiste adres. Hiervoor mag je altijd een afspraak met mij maken want ik help je graag. Mode is mijn passie, ik vind niets leuker dan mensen aankleden voor een speciale dag of gewoon voor de aanvulling van hun garderobe. Mijn uitdaging haal ik uit mensen mooier maken en de kleine ‘foutjes’ aan hun lijf te verdoezelen. Wil je een afspraak maken? Stuur mij dan een mailtje. Je kan me ook bereiken via de contactpagina door het invullen van het contactformulier.

Tot gauw!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven