admin/ oktober 10, 2018/ Blog/ 0 comments

Hoi, ik ben Johan. Waarschijnlijk zegt je dat helemaal niks maar dat hoeft ook helemaal niet. Na het lezen van dit bericht zal je mij in ieder geval een beetje beter kennen.

Ik ben dus Johan, woonachtig in het mooie pittoreske dorpje Scherpenzeel in het midden van het land, niet ver van Amersfoort vandaan en dichtbij Veenendaal. Single en werkzaam in de mode.

Ik kom uit een warm gezin met 2 ouders die gelukkig nog steeds bij elkaar zijn, ook zij hebben hun strubbelingen maar weten zich daar doorheen te slaan, maar dat even terzijde. We zijn met 4 kinderen thuis, 2 jongens en 2 meisjes. Nou ja, jongens en meisjes, je kan wel zeggen mannen en vrouwen. We zijn namelijk allemaal de 20 gepasseerd en begeven ons nu alweer een tijdje in de jaren 30. De familie is in de jaren uitgebreid met een paar kleinkinderen, 6 stuks wel te verstaan en je raadt het al 3 jongens en 3 meisjes, want we houden van een goeie verdeling. Om het nog bonter te maken is bij iedereen eerst een meisje geboren en daarna een jongen.

Mijn hele werkzame leven, en dat is al best een tijdje, werk ik in de detailhand. Eerst in een supermarkt en daarna in modezaken. Op dit moment werk ik bij Bossenbroek Man in Voorthuizen, een mooie ruime modezaak met een midden hoog segment merkenpakket. Wil je slagen voor een trouwpak of een maatpak, dan ben je zeker aan het juiste adres. Hiervoor mag je altijd een afspraak met mij maken want ik help je graag. Mode is mijn passie, ik vind niets leuker dan mensen aankleden voor een speciale dag of gewoon voor de aanvulling van hun garderobe. Mijn uitdaging haal ik uit mensen mooier maken en de kleine ‘foutjes’ aan hun lijf te verdoezelen. Wil je een afspraak maken? Stuur mij dan een mailtje. Je kan me ook bereiken via de contactpagina door het invullen van het contactformulier.

Tot gauw!

Share this Post

Leave a Comment