Designed by Johan

Waar staat designed by Johan voor? Zal je je misschien afvragen.

Naast mijn baan als personal shopper bij Bossenbroek in Voorthuizen werk ik voor mezelf als webdesigner. Ik heb geleerd in al die jaren als verkoper om te luisteren naar mijn klanten en kleine details in gesprekken op te pikken. Ook heb ik geleerd om een beeld te creëren wat mensen willen en waar ze heen willen. Daardoor ligt webdesign in het verlengde hiervan.

Op dit moment staan er van mijn hand een 8 tal sites op het internet. Niet allen zijn helemaal meer up to date maar wel met zorg uitgezocht en gemaakt. Ook heb ik voor verschillende bedrijven de huisstijl, logo etc. aangepakt. Mijn ultieme doel is dat mijn klant tevreden is. Ik denk mee, geef aanwijzingen en samen gaan we op pad en wordt het een leerproces voor ons beide. Leuk om te merken dat door samenwerken mooie dingen ontstaan.

Er worden door mij niet veel klussen tegelijk aangenomen. Er is altijd ruimte voor 1 klus. Doordat ik webdesign naast mijn huidige baan doe gaat er vaak meer tijd overheen. Maar dat doet niets af van het resultaat. Je kan me altijd benaderen voor een huisstijl wijziging, aanpakken van je website, briefpapier, visitekaartjes etc. Niets is te gek.

Ik ben benieuwd wat we samen kunnen ontwerpen. Daag ons uit.

Scroll naar boven