About

About Designed by Johan.

Johan Bos is het gezicht achter Designed by Johan. DbJ is opgericht in de tijd dat Johan een burn-out had. Om bezig te zijn met iets anders dan werk, om de gedachten te verzetten en om niet stil te blijven zitten en te piekeren over wat er fout is gegaan en kan gaan. Dat heeft geresulteerd in een aantal websites en een aantal huisstijlen voor verschillende bedrijven. Op dit moment zijn we bezig met een bedrijf om die te profileren op internet en huisstijl ontwerp. Er zijn niet veel projecten die aangenomen worden. Op dit moment wordt er gewerkt aan 1 project tegelijk. Zodra er weer een project klaar is kan er weer een nieuwe klant aangenomen worden. Dit ter voorkoming van eventuele ziekteverzuim. Want naast het DbJ is Johan ook werkzaam bij Bossenbroek Man in Voorthuizen. Daar werkt hij 5 dagen in de week als verkoper en maatwerkspecialist.

Op deze website zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond Designed by Johan. Dit kan zijn in de vorm van een persoonlijk bericht maar ook zakelijk.

We hopen u vaker terug te zien op onze pagina. Wilt u in contact komen met ons, dan kunt u op onze contactpagina het contactformulier invullen en dan nemen wij z.s.m. contact op.

Geef een reactie